Zes redenen om DJI Mini 3 Pro te kopen: wat maakt deze Mini “Pro”?

Dji Mini 3 Pro-Drone

Zoals de naam al doet vermoeden, is Mini 3 Pro het meest geavanceerde model van de Mini-serie.

Met een gewicht van minder dan 249 gram is hij licht om te dragen en, belangrijker nog, regelvriendelijk.

Het beschikt over Tri-Directional Obstacle Sensing voor extra veiligheid tijdens elke vlucht.

Het heeft Native HDR, wat zorgt voor verbluffende opnamen die geen nabewerking vereisen.

Er is een breed scala aan intelligente functies die u kunt uitproberen.

Het biedt een batterijduur van maximaal 34 minuten, voldoende vermogen om aan uw behoeften op het gebied van luchtfotografie te voldoen.

Het biedt ook de geheel nieuwe True Vertical Shooting-modus, zodat je direct perfecte social media-opnamen kunt maken.

En net als alle Mini-drones is het gebruiksvriendelijk en intuïtief om te vliegen.

Moeten we nog meer zeggen?

Wat is de relevantie van 249 g behalve dat het lichtgewicht is?

Zo onderscheiden ze zich van de rest!

Voor alle frequente reizigers die er zijn, is zorgeloos gebruik vaak een topprioriteit. Verschillende landen en regio’s hebben verschillende vliegvoorschriften. En dit kan leiden tot hoofdpijn. Het gewicht van 249 gram voldoet aan de wet- en regelgeving van de meeste landen en regio’s, dus registratie of examen is niet vereist. Dit betekent dat u met meer vertrouwen en minder gedoe kunt reizen.

De DJI Mini 3 Pro weegt niet alleen ongeveer hetzelfde gewicht als een appel, maar is opgevouwen ook zo groot als een handpalm. Stop hem gewoon in je tas en begin met creëren zodra de inspiratie toeslaat.

Dji Mini 3 Pro Lichtgewicht En Draagbaar

Welke invloed heeft Tri-Directional Obstacle Sensing op mijn vlucht?

Beschouw het als je beschermengel.

Dji Mini 3 Pro Obstakel Vermijden

Tri-Directional Obstacle Sensing is ontworpen met beginners in gedachten. Deze toegevoegde beschermingslaag vindt eindelijk zijn weg naar de Mini-serie. Zeg vaarwel tegen vliegangst en geniet van gemoedsrust tijdens het vliegen. DJI Mini 3 Pro heeft twee sensoren in de voor-, achter- en neerwaartse richting.

Het is ook uitgerust met Advanced Pilot Assistance Systems (APAS 4.0), die actief obstakels in de vliegroute detecteert. Geniet van zorgeloos vliegen, zelfs in complexe omgevingen zoals gebieden met hoge gebouwen.

Wat is Native HDR en welke invloed heeft dit op mijn foto’s en video’s?

Zo onderscheiden ze zich van de rest!

Native HDR zorgt voor de directe uitvoer van afbeeldingen van hoge kwaliteit. Het is een manier om elke keer dat u op de ontspanknop drukt, resultaten te garanderen. Wees direct klaar om je avonturen te delen en voorkom dat je de perfecte opname mist door overbelichting of slechte verlichting. Native HDR synthetiseert automatisch originele afbeeldingen met uitstekende kleureffecten en licht-schaduwdetails. Je werk wordt naar een hoger niveau getild zonder bewerking of kleurcorrectie.

Dji Mavic 3 Pro Hdr

Wat kan ik doen met de intelligente functies?

Open dan een wereld van creatieve mogelijkheden.

Dji Mavic 3 Pro Foustrack

Bij DJI Mini 3 Pro draait alles om intuïtieve bediening.

Je onderwerp automatisch filmen en volgen? FocusTrack heeft u gedekt. Het maken van selfies, het volgen van bewegende mensen of het volgen van bewegende auto’s, treinen of boten kan met een paar simpele tikken worden gerealiseerd.

Wil je wat filmische beelden van je omgeving vastleggen? MasterShots is er om u te helpen. Het bepaalt automatisch de vliegbaan en camerabewegingen en regelt zelfs de muziek en overgangen voor je. Als magie wordt daarna een unieke video gegenereerd, klaar om te worden gedeeld.

Dji Mini 3 Pro Mastershots

Dji Mini 3 Pro Time-Lapse

Wilt u rollende wolken en bewegend verkeer vastleggen zoals de professionals dat doen? Hyperlapse- en timelapse-opnamen versnellen de tijd voor je ogen. Voeg een element van drama toe aan elke video en laat de majesteit van de natuur of de drukte van een stad zien, allemaal in een gecondenseerde opname.

En daar stopt het niet. DJI Mini 3 Pro biedt nog meer intelligente functies, zoals QuickShots, Digital Zoom en Panorama.

Wat als 34 minuten vliegtijd niet genoeg is?

Upgrade en vlieg verder!

Een batterijduur van vierendertig minuten zou meer dan genoeg moeten zijn om aan je creatieve behoeften te voldoen. Als u echter elke vlucht tot het uiterste wilt drijven en extra gemoedsrust wilt, hebben we de Intelligent Flight Battery Plus ontwikkeld. Upgrade naar deze batterij met hoge capaciteit die tot 47 minuten meegaat.*

Meer tijd in de lucht betekent meer tijd om te fotograferen en minder angst voor een bijna lege batterij. Ontvang nog een MasterShots-video of verken meer van je omgeving, en weet dat je veilig naar huis kunt terugkeren.

Dji Mini 3 Pro 34 Min Batterij

Waarom is True Vertical Shooting belangrijk?

Direct geoptimaliseerde social media content.

Dji Mini 3 Pro Verticaal Fotograferen

DJI Mini 3 Pro beschikt over True Vertical Shooting, waarmee je beelden kunt vastleggen via een full-size sensor zonder dat je horizontaal digitaal hoeft bij te snijden. De camera draait 90°, zodat je perfecte portretten krijgt die ideaal zijn voor sociale media. U hoeft geen concessies te doen aan kwaliteit, wees klaar om te delen zodra u landt.

*Opmerkingen:

Alleen beschikbaar in bepaalde landen. Indien uitgerust, zal het totale gewicht meer dan 249 g zijn, en registratie kan in sommige landen en regio’s vereist zijn. Controleer altijd de lokale regelgeving voordat u gaat vliegen.

DJI Mini 3 Pro gaat verder dan wat van een Mini-drone wordt verwacht. Het integreert eersteklas functies in een compacte en draagbare behuizing, waardoor de perfecte balans wordt bereikt tussen hoogwaardige creatie en gemakkelijke bediening. Het is de ideale alles-in-één drone voor mensen die voor het eerst vliegen en mensen die willen upgraden. Haal de jouwe vandaag nog!Wat vind jij hiervan?

Laat een reactie achter

Online drone kopen? Vergelijk drone prijzen online!
Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken