Wat is DJI Care Refresh? Wij leggen het je uit!

DJI Care Refresh en DJI Care Refresh Plus zijn twee belangrijke aftersalesplannen van DJI die zijn ontworpen om u gemoedsrust te geven vanaf het moment dat u uw nieuwe DJI-product uitpakt. Van gebruiksbeleid en dekkingsbescherming tot vervangingsservices en verzendkosten, dit artikel behandelt alles wat u moet weten over DJI Care Refresh en DJI Care Refresh Plus! De volgende informatie is van toepassing op DJI Care Refresh (VS).

Of u nu net bent begonnen met het gebruik van DJI-producten of u bent een ervaren content creator, investeren in een care protection plan is een must als u uw investering wilt beschermen. Of je nu boven prachtige landschappen zweeft of onderweg handheld vakantiebeelden maakt, DJI Care Refresh en DJI Care Refresh Plus bieden je volledige, uitgebreide bescherming. Ze bieden tot twee vervangende eenheden in een jaar en een hele lading andere voordelen. Laten we eens een kijkje nemen!

Wat is DJI Care Refresh?

DJI Care Refresh is een serviceplan van 12 maanden dat een volledige en uitgebreide dekking biedt mocht uw DJI-product beschadigd raken tijdens normaal gebruik. Normale productgaranties dekken accidentele schade niet.

Wat is DJI Care Refresh Plus?

DJI Care Refresh Plus biedt een verlenging van één jaar van uw DJI Care Refresh-plan. Bovenop alle DJI Care Refresh-voordelen, verlengt DJI Care Refresh Plus uw productgarantie ook met ten minste 12 maanden.


Wat houdt DJI Care Refresh in?

Twee productvervangingen

Dji Care Refresh

Een van de belangrijkste voordelen van DJI Care Refresh is dat het u tegen een kleine vergoeding tot twee productvervangingen in één jaar biedt. Dit betekent dat u uw DJI-product snel kunt vervangen zonder gedoe.

Dekking tegen waterschade

Dji Care Refresh Water Damage

Hoe goed u ook voor uw product zorgt, er kan waterschade ontstaan wanneer u op pad bent. DJI Care Refresh dekt uw DJI drones en andere DJI producten volledig tegen waterschade.

Uitgebreide dekking

Dji Care Refresh Coverage

Het kost veel tijd om het juiste product te kiezen, en het is frustrerend als je je product niet meer kunt gebruiken omdat het schade heeft opgelopen. DJI Care Refresh dekt u tegen gebruikersfouten, signaalstoringen, botsingen, waterschade en valschade. Dit betekent dat je je kunt richten op het maken van de beste opnamen die je ooit hebt gemaakt.

VIP Telefonische Service

Dji Care Service

Wat voor productproblemen je ook tegenkomt, DJI heeft productexperts klaarstaan om je te helpen. Of het nu gaat om advies over uw product of technische vragen, met DJI Care Refresh krijgt u toegang tot een VIP-telefoonservice die u direct doorverbindt met een productexpert.

Gratis verzending

Als je je beschadigde product terugstuurt naar DJI in dezelfde regio waar je het hebt gekocht, neemt DJI de verzendkosten voor zijn rekening. Zo eenvoudig is het.

Dji Care Refresh Shipping


Waarom moet u DJI Care Refresh Plus aanschaffen?

DJI Care Refresh-uitbreiding van één jaar

DJI Care Refresh Plus biedt een eenjarige verlenging van uw DJI Care Refresh-bescherming, waardoor u een jaar langer profiteert van alle voordelen van DJI Care Refresh. Hierdoor blijft uw product nog een jaar langer beschermd tegen onopzettelijke schade tijdens normaal gebruik van het product.

Verlengde garantie

DJI Care Refresh Plus geeft u een verlengde productgarantieperiode, ten minste tot 12 maanden extra.

Snelle service

DJI Care Refresh Plus biedt een express service die u de mogelijkheid biedt om het schadebeoordelings- en offerteproces over te slaan. Dit betekent dat uw product wordt vervangen zodra het bij DJI arriveert, wat betekent dat u uw product sneller terug kunt krijgen.


Is DJI Care Refresh en DJI Care Refresh Plus de moeite waard?

De vraag die je je nu waarschijnlijk stelt. Laten we eens kijken naar een aantal van de redenen waarom DJI Care Refresh en DJI Care Refresh Plus nuttig zijn.

De eerste keer vliegen of fotograferen

Voor de eerste keer vliegen met een DJI drone of fotograferen met een DJI gimbal of camera kan voor sommigen een ontmoedigende ervaring zijn. Met DJI Care Refresh kunt u uw product gebruiken zonder dat u zich zorgen hoeft te maken dat het beschadigd raakt. DJI Care Refresh dekt vervangende onderdelen, reparaties, verzendkosten en zelfs tot twee volledige vervangende producten.

Dji Care Refresh Parts

Uitdagende opnamelocaties

Soms kan het misgaan wanneer u opnamen maakt op onbekende plaatsen. DJI Care Refresh biedt dekking voor veel van die onvoorspelbare momenten.

Dji Care Refresh Plus

Ongunstige weersomstandigheden

Als er iets snel kan veranderen terwijl je je avonturen filmt, is het wel het weer. Een sterke windvlaag of een plotselinge storm kan schade veroorzaken aan uw DJI-producten. Gelukkig biedt DJI Care Refresh dekking voor waterschade en schade door ongevallen. Deze dekking is niet inbegrepen in de standaard productgaranties, dus het is een geweldige bescherming voor alle contentprojecten die je hebt gepland.

Of U Nu Net Bent Begonnen Met Het Gebruik Van Dji-Producten Of U Bent Een Ervaren Content Creator, Investeren In Een Care Protection Plan Is Een Must Als U Uw Investering Wilt Beschermen. Of Je Nu Boven Prachtige Landschappen Zweeft Of Onderweg Handheld Vakantiebeelden Maakt, Dji Care Refresh En Dji Care Refresh Plus Bieden Je Volledige, Uitgebreide Bescherming. Ze Bieden Tot Twee Vervangende Eenheden In Een Jaar En Een Hele Lading Andere Voordelen. Laten We Eens Een Kijkje Nemen!


Hoe DJI Care Refresh te activeren

Als u een DJI-product koopt en DJI Care Refresh selecteert bij uw bestelling in de DJI Store, wordt DJI Care Refresh automatisch aan uw product gekoppeld. U hoeft de service niet opnieuw aan het product te koppelen.

Als u DJI Care Refresh afzonderlijk in de DJI Store koopt, moet u het serienummer van uw product invoeren volgens de aanwijzingen op de promptpagina bij het kopen van de service.

Als u een activeringskaart voor DJI Care Refresh koopt, moet u de activeringscode en het serienummer van uw product invoeren via de activeringspagina van DJI Care om uw DJI Care Refresh-service te activeren.

Hoe kan ik DJI Care Refresh Plus activeren?

DJI Care Refresh Plus is eenvoudig en gemakkelijk te activeren. Volg deze eenvoudige instructies om binnen enkele seconden te zijn ingesteld:

  1. Verifieer de DJI Care Activeringscode;
  2. Bind het serienummer van het product;
  3. Voer uw persoonlijke gegevens in.

Het DJI Care-serviceplan en het bijbehorende product moeten in hetzelfde land of dezelfde regio zijn gekocht. Het serviceplan kan alleen worden gekoppeld aan een drone die is aangeschaft bij het officiële of geautoriseerde verkoopkanaal van DJI en wordt gebruikt in het land of de regio waar het is aangeschaft.


Hoe werkt het DJI Care Refresh- en DJI Care Refresh Plus-proces?

  1. Uw DJI-product raakt beschadigd;
  2. Vul een online reparatieverzoek in;
  3. Stuur uw DJI-product naar het DJI-reparatiecentrum;
  4. Uw DJI product wordt vervangen/garantie wordt gerepareerd;
  5. DJI stuurt uw product gratis naar u terug.

How Does Dji Care Refresh Work?


Conclusie

We hopen dat dit artikel je een uitgebreid inzicht heeft gegeven in DJI Care Refresh en DJI Care Refresh Plus. Bezoek de DJI Online Store om DJI Care Refresh of DJI Care Refresh Plus vandaag nog te kopen!

Als je meer wilt weten over het onderhoud van je drone, bekijk dan deze artikelen:

Batterijonderhoud is belangrijker dan je denkt

Wat vind jij hiervan?

Laat een reactie achter

Online drone kopen? Vergelijk drone prijzen online!
Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken