Waarom is DJI MIC de beste keuze?

Overzicht

DJI Mic maakt furore in de audio-opname-industrie. Het praktische ontwerp en de uitstekende prestaties hebben lovende recensies ontvangen. In dit artikel bekijken we waarom DJI Mic hard op weg is om de populairste keuze te worden voor videomakers en vloggers die onderweg verbeterde audio zoeken.


Geluidskwaliteit

Waarom-Dji-Mic-Audio-Kwaliteit-1

Slechte geluidskwaliteit kan de dood betekenen voor elke creatieve inhoud. Als u de aandacht van uw publiek wilt vasthouden, kan een helder en helder geluid het verschil maken. Met DJI Mic kun je high-fidelity, professionele audio opnemen. Het ondersteunt omnidirectionele opnames terwijl de toon nauwkeurig wordt gereproduceerd over een breder frequentiebereik. Het eindresultaat is geluid dat past bij de kwaliteit van je video’s. Opnames kunnen afzonderlijk via elk kanaal worden gemaakt, of de twee kanalen kunnen worden gecombineerd voor flexibiliteit in de postproductie.

Zorg ervoor dat je boodschap wordt gehoord en krijg een voorsprong op andere videomakers.

Waarom-Dji-Mic-Audio-Kwaliteit-2


Makkelijk te gebruiken

(1) De oplaadcassette

Meestal zit de rugzak van een vlogger of maker vol met camera’s, drones, lenzen en andere apparatuur. We begrijpen dat ruimte kostbaar is. Alle componenten van de DJI Mic kunnen worden opgeborgen in de ultradraagbare oplaadcassette, die dienst doet als het perfecte huis.

Waarom-Dji-Mic-Oplaaddoosje

De case is niet alleen een ruimtebesparende plek om de DJI Mic op te bergen, maar je kunt het systeem ook opladen wanneer je onderweg bent. Geniet van een batterijduur van 5,5 uur vanaf de zenders, 5 uur vanaf de ontvanger en tot 15 uur met de oplaadcassette.

Waarom-Dji-Mic-Oplaaddoos-2

(2) Geen app nodig

Bewaar je telefoon van een andere download! Traditioneel was er altijd een speciale app nodig bij draadloze microfoonsystemen. DJI Mic is voorzien van touchscreenbediening voor gemakkelijke toegang en aanpassingen. Met de flitsschoenadapter bevestigt u de ontvanger aan uw DSLR-camera of slimme beugel om de audio-instellingen in enkele seconden aan te passen.

Waarom-Dji-Mic-Geen-App-Vereist

(3) Connectiviteit en compatibiliteit

Compatibiliteit is de naam van het spel voor makers, gezien het scala aan apparaten dat ze gebruiken. De DJI Mic-ontvanger heeft USB-C-, Lightning- en 3,5 mm TRS-poorten, waardoor hij compatibel is met reguliere smartphones, camera’s en laptops.

Bespaar uzelf de moeite om niche-adapters en kabels te vinden. Krijg toegang tot uw audio en begin gemakkelijk draadloos op te nemen.

Waarom-Dji-Mic-Connectiviteit


Veiligheidsspoor

Externe factoren, vervorming en clipping kunnen moeilijk te controleren zijn bij het opnemen van uw audio. Dit is waar DJI Mic’s Safety Track je beschermengel is. Een secundaire audiotrack met een volume van -6 dB wordt opgenomen en opgeslagen als back-up indien nodig.

Waarom-Dji-Mic-Safety-Track


Instelling voor versterkingsregeling

Controle krijgen is een must voor iedereen die interviews afneemt en opneemt. Met DJI Mic kun je de invoer- en uitvoergevoeligheid aanpassen tussen -12dB en 12dB. Dit helpt u de perfecte instelling voor uw omgeving te vinden en zorgt ervoor dat de audio van het interview luid en duidelijk is.

Waarom-Dji-Mic-Gain-Control


Magnetisch ontwerp

Traditioneel is een reversclip de enige beschikbare methode om een ​​zender aan uw onderwerp te bevestigen. Dit kan soms oncomfortabel zijn om te dragen en er ongemakkelijk uitzien in video’s. DJI Mic biedt clipmagneten en een back-clip voor meer flexibiliteit tijdens het opnemen. Sluit de zender naadloos aan op een instrument, uw huisdier of een auto om audio op te nemen vanuit een uniek perspectief.

Waarom-Dji-Mic-Magnetisch-Ontwerp


Klinkt goed, toch?

DJI Mic is een fantastische oplossing voor elke maker die zijn audio naar een hoger niveau wil tillen. Het biedt innovatieve oplossingen voor al lang bestaande problemen binnen de branche en kan u een voorsprong geven om uw inhoud te laten opvallen.

Wat vind jij hiervan?

Laat een reactie achter

Online drone kopen? Vergelijk drone prijzen online!
Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken