Mavic Mini: geweldige tips en ideeën voor binnenshuis!

Het plezier hoeft niet te eindigen als je binnenshuis vastzit! Of je nu een filmmaker bent of gewoon op zoek bent naar iets leuks om te doen, Mavic Mini is de ultieme drone voor alledaagse avonturen. De volgende Mavic Mini-tips zijn geïnspireerd op de foto’s gemaakt door Drone-filmgids.

1. Stop beweging

Mavic Mini heeft een schitterende 2,7K-camera die wordt gestabiliseerd door een 3-assige gemotoriseerde cardanische ophanging, wat betekent dat je hem als een normale camera kunt gebruiken! Plaats de Mavic Mini op een mooie plek, maak een foto, verplaats je onderwerp naar een andere positie en maak nog een foto. Herhaal dit proces en combineer alle foto’s in één video om speelse stop-motionachtige beelden te krijgen.

Mavic Mini Stop-Motion

2. Creatieve hoeken

Mavic Mini is extreem draagbaar, weegt minder dan 250 g en is klein genoeg om in de palm van je hand te passen. Het is de perfecte fotografie-tool om unieke foto’s te maken op locaties binnenshuis.

Mavic Mini Creative Angle

3. Magisch tweelingeffect

Dit is weer een geweldige Mavic Mini-tip die je met elke camera kunt gebruiken, inclusief Mavic Mini! De gestabiliseerde 3-assige cardanische ophanging houdt de foto perfect stil. Het enige dat u hoeft te doen, is uzelf of uw onderwerp op meerdere plaatsen opnemen, uw opname maskeren en een beetje nabewerking toepassen. Bekijk de video aan het einde van dit artikel voor een volledige walkthrough.

Mavic Mini Twin Effect

4. Timelapse

Indoor filmmaken heeft tal van voordelen en creatieve mogelijkheden. Van een prachtige zonsondergang tot een speelse puppy, leg een timelapse vast van alles wat je maar wilt met Mavic Mini. Het enige wat je hoeft te doen is een goede plek te vinden om Mavic Mini te positioneren, ‘Timed Shot’ te selecteren in de DJI Fly-app, te fotograferen met handmatige belichting en alle shots na elkaar te combineren. Super eenvoudig, super effectief. Ga je gang en geef het een Gaan!

Mavic Mini Timelapse

5. HDR-afbeeldingen

Deze volgende tip is perfect voor beginnende fotografen die er zijn. Binnenomgevingen zijn vol met verschillende soorten verlichting, en het is vrij gemakkelijk om over- of onderbelichte afbeeldingen te krijgen. Hoe kunt u uw opnamen in deze omgevingen verbeteren? Plaats de Mavic Mini op een plat oppervlak en maak meerdere foto’s van dezelfde scène bij verschillende handmatige belichtingen. Combineer al deze afbeeldingen samen met bewerkingssoftware om een ​​verbluffend beeld te produceren met een krachtig dynamisch bereik.

Mavic Mini Hdr

6. Panorama

U kunt Mavic Mini ook als een normale camera gebruiken om epische panoramabeelden te maken! Maak een reeks afbeeldingen en zorg ervoor dat elke afbeelding elkaar overlapt. Combineer al deze afbeeldingen met bewerkingssoftware om een ​​ultrabreed panorama te maken!

Mavic Mini Panorama

Mavic Mini Creative Indoor Tips

Mavic Mini is ultralicht, draagbaar en de perfecte drone voor alledaagse avonturen. Zelfs als je binnenshuis vastzit, kun je plezier blijven maken en creatieve beelden blijven maken. Koop vandaag nog een Mavic Mini voor slechts $ 399 en ontdek hoe gemakkelijk het is om geweldige video’s te maken!

Wat vind jij hiervan?

Laat een reactie achter

Online drone kopen? Vergelijk drone prijzen online!
Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken