DJI RS 3 Unboxing: een lichtgewicht commerciële stabilisator

DJI RS 3 is een compacte stabilisator die compatibel is met reguliere combinaties van spiegelloze camera’s en lenzen. Het beschikt over een automatisch asvergrendelingsontwerp, draadloze Bluetooth-sluiter en het nieuwste RS-stabilisatiealgoritme, wat een indrukwekkende stabiliteit biedt, zelfs in snel bewegende scenario’s. Als je een solo-maker bent of een kleine crew die commerciële inhoud maakt, zoals bruiloften, evenementen of bedrijfsvideo’s, is RS 3 een uitzonderlijke optie.

Dji Rs 3

DJI RS 3 Eerste indrukken

Met een gewicht van slechts 1,3 kg/2,8 lbs (inclusief cardanische ophanging, batterijgreep en dubbellaagse snelkoppelingsplaten), kan de compacte RS 3 gemakkelijk onderweg worden gedragen. Knoppen bevinden zich in het midden voor soepel manoeuvreren uit de hand. Laten we eens kijken naar de eerste gemarkeerde functie van RS 3.

Efficiënte voorbereiding en opslag

Ben je het lange voorbereidende werk voor het fotograferen beu? Probeer DJI RS 3 met zijn innovatieve automatische asvergrendelingsontwerp. Met slechts één tik wordt de cardanische ophanging binnen enkele seconden gestart of vergrendeld, waardoor u een aanzienlijke productiviteitsverhoging krijgt.

Dji Rs 3 Automatisch Asvergrendelingsontwerp
Dji Rs 3 Automatisch Asvergrendelingsontwerp 2

Wanneer de gimbal is uitgeschakeld, houdt u gewoon de aan / uit-knop ingedrukt en de drie assen worden automatisch ontgrendeld en vergroot, zodat u binnen enkele seconden kunt beginnen met fotograferen zonder handmatige bediening.

Dji Rs 3 Automatisch Asvergrendelingsontwerp 3

Tijdens een shoot moet je misschien de gimbal tijdelijk op slot doen om de houding met een model te bespreken of iets op de set aan te passen. Druk gewoon één keer op de aan / uit-knop en de gimbal vergrendelt automatisch en gaat naar de slaapmodus. Druk nogmaals op de knop om de gimbal te wekken en de actieve status te hervatten.

Met dubbellaagse snelkoppelingsplaten is het monteren van een camera op de RS 3 snel en gemakkelijk, zonder dat u de cardanische ophanging opnieuw hoeft uit te balanceren na het verwisselen van een nieuwe batterij of geheugenkaart.

3 kg (6,6 lbs) getest laadvermogen

Dji Rs 3 Laadvermogen

Met een gewicht van slechts 1,3 kg/2,8 lbs (inclusief cardanische ophanging, batterijgreep en dubbellaagse snelkoppelingsplaten), kan de RS 3 gemakkelijk in één hand worden gehouden, terwijl het laadvermogen van 3 kg meer dan genoeg is om reguliere camera’s te ondersteunen , inclusief de Sony A7S3 of Canon R5 met een 24-70 mm F2.8-lens, voor het fotograferen van bruiloften, commerciële evenementen en zakelijke promo’s.

Professionele stabilisatie

Het RS-stabilisatiealgoritme van de derde generatie optimaliseert de besturing van de motor verder om 20% meer stabiliteit te bieden, moeiteloos opnamen te maken vanuit een lage hoek of te schakelen tussen hoge en lage posities. Schakel de SuperSmooth-modus in en RS 3 levert stabiele beelden, zelfs in snel bewegende scenario’s.

Wononderbroken Bluetooth-sluiter

Het bedienen van de camerasluiter met een sluiterkabel kan een hele klus zijn. Kabels kunnen gemakkelijk verloren gaan en nemen een USB-poort op de camera in beslag. Door Dual-Mode Bluetooth te implementeren, ondersteunt RS 3 draadloze sluiterbediening. [1] Na de eerste Bluetooth-koppeling kunt u video- en foto-opnamen bedienen door simpelweg op de opnameknop op de stabilisator te drukken, zonder de vasthoudpositie te wijzigen of de compositie te verstoren. Eerder gekoppelde camera’s kunnen automatisch opnieuw verbinding maken na het eerste gebruik, waardoor er geen camerabesturingskabel nodig is.

Snelle parameterinstelling

Dji Rs 3 Vs Dji Rsc 2 Oled-Touchscreen

Op zoek naar een groter en beter scherm? RS 3 vinkt alle vakjes aan. Vergeleken met het zwart-wit scherm van de RSC 2 is de RS 3 uitgerust met een 1,8 inch OLED full colour touchscreen met een 80% groter display. Het biedt intuïtieve en nauwkeurige bediening samen met de opnieuw ontworpen gebruikersinterface. Door simpelweg de nieuwe gimbal-modusschakelaar te schuiven, kunt u wisselen tussen Pan Follow, Pan en Tilt Follow en FPV-modi. De selectie van de FPV-modus kan ook worden aangepast aan 3D Roll 360, Portrait of Custom, zodat u uw apparatuur kunt aanpassen en snel aan de slag kunt.

12 uren [2] voor opnamen van de hele dag

Dji Rs 3 Batterij

De nieuwe batterijgrip biedt een krachtige looptijd van maximaal 12 uur, genoeg voor continu-opnamen voor het grootste deel van de dag.

De nieuwe RS 3-batterijgreep heeft een afneembaar ontwerp, waardoor het gemakkelijker is om batterijen te verwisselen en kleiner is voor opslag. Het kan ook onafhankelijk van de gimbal worden opgeladen. Het ondersteunt 18 W PD snel opladen met een oplaadtijd van slechts 2,5 uur. Het kan zelfs tijdens het opladen worden gebruikt om de RS 3 bijna voor onbepaalde tijd van stroom te voorzien.


DJI RS 3 In-the-Box

DJI RS 3

DJI RS 3 Combo

▲ De essentie

▲ Opgewaardeerd voor makers

gimbal

gimbal

BG21 Grip

BG21 Grip

Ondersteuning voor lensbevestiging

Ondersteuning voor lensbevestiging

Verlengde handgreep/statief (kunststof)

Verlengde handgreep/statief (kunststof)

Dubbellaagse snelwisselplaten

Dubbellaagse snelwisselplaten

Handvat voor koffer

DJI RS-focusmotor (2022)

Koffer

Andere standaard accessoires

Andere standaard accessoires

Standalone DJI RS 3 uitpakken:

Genoeg voor uw essentiële filmbehoeften

Dji Rs 3 In De Doos
Dji Rs 3 Pro


Unboxing DJI RS 3 Combo: geüpgraded voor makers

Dji Rs 3 Combo In De Doos
Dji Rs 3 Pro-Combo

Vergeleken met de stand-alone versie heeft de RS 3 Combo bovendien een kofferhandvat, focusmotor (2022) en draagtas.

DJI RS Aktetas Handvat

Het opnieuw ontworpen handvat van de koffer is opvouwbaar voor gemakkelijke opslag en wordt geleverd met een nieuwe ergonomische handgreep om het gemakkelijker en sneller te kunnen installeren en over te schakelen naar de koffer-modus. De ingebouwde cold shoe-montage en 1/4″-20 montagegaten kunnen worden aangesloten op externe monitoren voor hulp bij het fotograferen, waardoor camerabewegingen vanuit een lage hoek intuïtiever worden.

DJI RS-focusmotor (2022)

Dji Rs 3 Focusmotor (2022)

De nieuwe generatie DJI RS Focus Motor (2022) levert een drie keer sterker koppel (tot 1 Nm) en hoorbare ruis wordt met 50% verminderd. Dit zorgt voor een soepelere scherpstelervaring en vermindert het effect op de audio-opname. Het heeft ook een structuur met snelsluiting, waardoor het gemakkelijk en zonder gereedschap kan worden gemonteerd voor sneller gebruik.


DJI Care Refresh voor RS 3

Dji Rs 3 Dji Zorg

DJI Care Refresh, het uitgebreide beschermingsplan voor DJI-producten, is nu beschikbaar voor DJI RS 3. Accidentele schade wordt gedekt door de vervangende service, inclusief natuurlijke slijtage, aanrijdingen en waterschade. Tegen een kleine meerprijs kunt u bij een ongeval uw beschadigde product laten vervangen.
DJI Care Refresh (1-jarig abonnement) omvat maximaal 2 vervangingen in 1 jaar. DJI Care Refresh (2-jarig abonnement) omvat tot 3 vervangingen in 2 jaar en verlengt de oorspronkelijke garantie tot 2 jaar vanaf de aankoopdatum. Andere diensten van DJI Care Refresh zijn onder meer beloningen voor veilig gebruik, internationale garantieservice en gratis verzending.


DJI RS 3: De ultieme stabilisator voor kleine commerciële shoots

RS 3 is een efficiënt en betrouwbaar hulpmiddel dat de echte pijnpunten in de dagelijkse routine van een fotograaf aanpakt. Het apparaat is compact en lichtgewicht met een uitstekende laadcapaciteit en robuuste stabiliteit en levensduur van de batterij. Het beschikt over gloednieuwe ontwerpfuncties, zoals de automatische asvergrendelingen en Bluetooth-sluiter, waardoor het gemakkelijk is om onderweg opnamen te maken en aan te passen aan het snelle tempo van commerciële filmopnamen. De stand-alone versie van de RS 3 kan aan al uw essentiële opnamebehoeften voldoen, maar als u uw filmproductie naar een hoger niveau wilt tillen, kies dan voor de DJI RS 3 Combo. Koop nu deze compacte stabilisator en bereid je voor om de creatieve mogelijkheden uit te breiden.

Opmerkingen:

1. Controleer de cameracompatibiliteitslijst voor gedetailleerde informatie over ondersteunde cameramodellen.

2. Gemeten met de apparatuur in een horizontale en stationaire toestand, de gimbal gebalanceerd, drie assen in een actieve toestand en de batterij die alleen de gimbal van stroom voorziet.

Wat vind jij hiervan?

Laat een reactie achter

Online drone kopen? Vergelijk drone prijzen online!
Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken