DJI RS 3 Pro Unboxing: gemaakt voor middelgrote tot grote bemanningen

DJI RS 3 Pro is zowel een krachtige stabilisator als een uitgebreid camera-uitbreidingsplatform dat het fotograferen van TVC’s, MV’s, korte films, documentaires, realityshows en meer effectief kan vergemakkelijken. Het ondersteunt zowel reguliere DSLR’s als spiegelloze en compacte videocamera’s met verbeterde mogelijkheden voor controle, stabilisatie, scherpstelling en videotransmissie, en biedt een schat aan creatieve mogelijkheden.

Dji Rs 3 Pro Verlengde Asarmen Van Koolstofvezel

DJI RS 3 Pro in de doos

DJI RS 3 Pro

DJI RS 3 Pro-combo

DJI RS 3 Pro Combo + Accessoires

▲ De essentie

▲ Opgewaardeerd voor de profs

▲Complate Functionaliteit

gimbal

gimbal

gimbal

Koffer

Koffer

Koffer

BG30-greep

BG30-greep

BG30-greep

Lensbevestigingsondersteuning (uitgebreid)

Lensbevestigingsondersteuning (uitgebreid)

Lensbevestigingsondersteuning (uitgebreid)

Verlengde handgreep/statief (metaal)

Verlengde handgreep/statief (metaal)

Verlengde handgreep/statief (metaal)

Snelwisselplaten

Snelwisselplaten

Snelwisselplaten

Handvat voor koffer

Handvat voor koffer

Handvat voor koffer

Focusmotor (2022)

Focusmotor (2022)

Ronin Beeldzender

Ronin Beeldzender

Telefoon houder

Telefoon houder

Onderste snelkoppelingsplaat (verlengd)

Onderste snelkoppelingsplaat (verlengd)

DJI LiDAR-afstandsmeter (RS)

DJI-transmissie

Andere standaard accessoires

Andere standaard accessoires

Andere standaard accessoires

DJI RS 3 Pro is beschikbaar in zowel stand-alone als combo-versies.

De stand-alone versie is meer dan genoeg om aan de basisopnamebehoeften te voldoen, terwijl de combo extra accessoires bevat zoals de Focus Motor (2022) en Ronin Image Transmitter voor meer professionele creatie.

Om een ​​geavanceerde focus- en video-overdrachtservaring te krijgen, zijn de DJI LiDAR Range Finder (RS) en DJI Transmission opties die je niet mag missen.

Laten we beginnen met het uitpakken van de standalone versie van de DJI RS 3 Pro.


Standalone DJI RS 3 Pro uitpakken:

Genoeg voor uw essentiële creatieve behoeften

Rs 3 Pro-Combo In De Doos
Dji Rs 3

De zelfstandige versie van DJI RS 3 Pro kan voldoen aan de basisbehoeften van commercieel filmen.

Pro-Grade ontwerp: verlengde asarmen van koolstofvezel en geautomatiseerde asvergrendelingen

RS 3 Pro maakt gebruik van verlengde asarmen van koolstofvezel om meer balansruimte voor professionele camera’s mogelijk te maken, waardoor het een perfecte pasvorm is voor camera’s zoals de Sony FX6 of Canon C70 met 24-70 mm F2.8-lenzen.

Dji Rs 3 Pro-Lading

Verlengde armen resulteren niet in een verhoogd gimbalgewicht. Het geoptimaliseerde structurele ontwerp van de RS 3 Pro plus een ontwerp van koolstofvezel zorgen ervoor dat het gewicht hetzelfde blijft als dat van de RS 2 met slechts 1,5 kg/3,3 lbs, terwijl het laadvermogen een robuuste 4,5 kg/10 lbs is, wat krachtige ondersteuning biedt in een lichtgewicht lichaam. De asarmen zijn gemaakt van zeer stijve, gelaagde platen van ongesneden koolstofvezel die tienduizenden voertuigmontagetests in het laboratorium hebben ondergaan, waardoor ze bestand zijn tegen ongelooflijk veeleisende opnameomgevingen.

Dji Rs 3 Pro Automatisch Asvergrendelingsontwerp 2

Met de innovatieve geautomatiseerde asvergrendelingen, wanneer de gimbal is uitgeschakeld, drukt u gewoon op de aan / uit-knop en houdt u deze ingedrukt, en de drie assen worden automatisch ontgrendeld en vergroot, zodat u binnen enkele seconden kunt beginnen met fotograferen zonder dat handmatige bediening nodig is. Tijdens gebruik, om de gimbal tijdelijk te vergrendelen, drukt u eenmaal op de aan / uit-knop en de assen worden automatisch vergrendeld en gaan naar de slaapmodus. Druk nogmaals op de knop om de gimbal te wekken en de actieve status te hervatten. Dit maakt scèneovergangen en opslag aanzienlijk efficiënter.

Professionele bediening: draadloze Bluetooth-sluiter en OLED-touchscreen in kleur

Het bedienen van de camerasluiter met een sluiterkabel kan een hele klus zijn. De kabel kan gemakkelijk verloren gaan en neemt tijdens gebruik een USB-poort op de camera in beslag. Uitgerust met Dual-Mode Bluetooth-technologie, is de RS 3 Pro in staat om efficiënte en betrouwbare draadloze sluiterbediening te realiseren. [1] Een eerder gekoppelde camera maakt zelfs automatisch opnieuw verbinding, waardoor u tijd bespaart bij elk volgend gebruik.

Een groot ingebouwd 1,8-inch OLED-kleurentouchscreen wordt geleverd met een opnieuw ontworpen gebruikersinterface. Elke instelling is intuïtiever en nauwkeuriger.

Dji Rs 3 Pro-Touchscreen

Pro-Grade stabilisatie: 3e generatie RS-stabilisatie-algoritme

Dji Rs 3 Pro-Stabilisatie

RS 3 Pro wordt ondersteund door de derde generatie RS-stabilisatiealgoritmen. Laboratoriumbemonsteringsgegevens laten zien dat RS 3 Pro 20% meer stabiliteit biedt dan RS 2. Het ondersteunt ook de SuperSmooth-modus, waardoor stabiele beelden worden geleverd, zelfs in snel bewegende scenario’s of bij gebruik van lenzen met een brandpuntsafstand van 100 mm.

Pro-grade ecosysteem: oplossingen voor meerdere scenario’s

Dji Rs 3 Pro Dji Rs Aktetas Handvat

Met dubbele RSA/NATO-poorten en een batterijpoort kan de RS 3 Pro worden aangesloten op verschillende accessoires, zoals de nieuwe DJI Briefcase-handgreep, Twist Grip Dual Handle en Tethered Control Handle om flexibel te voldoen aan verschillende opnamevereisten.

Met het DJI RS SDK-protocol kunnen externe fabrikanten en individuele ontwikkelaars nu aangepaste oplossingen voor RS 3 Pro creëren. Of u nu filmt vanuit een bewegend voertuig, met een jib of Steadicam, of vanaf een kabelcamera of slider, RS 3 Pro biedt u uitgebreide opnameoplossingen en meer creatieve mogelijkheden.


Unboxing DJI RS 3 Pro Combo: geüpgraded voor de profs

Dji Rs 3 Pro Combo In De Doos
Dji Rs 3 Pro-Combo

Vergeleken met de stand-alone versie, bevat de RS 3 Pro Combo extra accessoires zoals de Focus Motor (2022), Ronin Image Transmitter, telefoonhouder en onderste Quick-Release Plate (verlengd).

Professionele scherpstelling: geheel nieuwe focusmotor (2022)

Dji Rs 3 Pro Focus-Motor (2022)

De nieuwe generatie DJI RS Focus Motor (2022) levert een driemaal sterker koppel (tot 1 Nm) en vermindert hoorbare ruis met 50%. Dit zorgt voor een soepelere scherpstelervaring en vermindert de effecten op audio-opname. Het heeft ook een structuur met snelsluiting, waardoor het gemakkelijk en zonder gereedschap kan worden gemonteerd voor sneller gebruik.

Professionele transmissie: Ronin-beeldzender

Dji Rs 3 Pro Ronin-Beeldzender

De RS 3 Pro Combo bevat de Ronin Image Transmitter om 1080p/30fps HD live feeds rechtstreeks naar een mobiel apparaat te verzenden. De maximale transmissieafstand is 200 meter en de end-to-end transmissielatentie is slechts 60 ms.

Je kunt de cameraparameters rechtstreeks in de Ronin-app op afstand aanpassen, of een live camerabeeld op je smartphone krijgen terwijl je de gimbal bedient via Force Mobile met verhoogde reactiesnelheid en lage latentie.


DJI RS 3 Pro Combo + uitbreidingsaccessoires: volledige functionaliteit

Voor een nog professionelere ervaring met scherpstellen, monitoren en afstandsbediening, kun je de volgende accessoires aanschaffen bovenop je DJI RS 3 Pro Combo.

Pro-Grade Scherpstellen: DJI LiDAR Range Finder (RS)

Dji Rs 3 Pro Liadar-Afstandsmeter (Rs)

De DJI LiDAR Range Finder (RS) maakt gebruik van de veelgeprezen LiDAR-focustechnologie van Ronin 4D. In vergelijking met conventionele scherpsteltechnologie hoeft het LiDAR-scherpstelsysteem niet afhankelijk te zijn van de oppervlaktetextuur van het onderwerp. Dit is vooral handig in omgevingen met weinig licht of gecompliceerde scenario’s met meerdere onderwerpen en resulteert in een uitzonderlijk stabiele focus.

De nieuwe LiDAR Range Finder (RS) kan 43.200 meetpunten projecteren binnen een afstand van 14 meter. [2] Het beschikt ook over een ingebouwde camera met een equivalente brandpuntsafstand van 30 mm en een brede FOV van 70°, die voldoet aan de focusbehoeften van de meeste scenario’s.

Het ondersteunt zowel Wide Mode als Spot Mode. In Wide Mode detecteert de afstandsmeter automatisch het onderwerp en volgt de scherpstelling. In de Spot-modus kunnen gebruikers het onderwerp handmatig kadreren of erop tikken om scherp te stellen.

De volgende generatie ActiveTrack Pro kan direct beelden lezen van de camera die is ingebouwd in de LiDAR Range Finder, en kan tot vijf menselijke onderwerpen tegelijk identificeren op gezicht, hoofd en lichaam, [3] en volg een van hen, zelfs als de onderwerpen snel of op afstand bewegen.

Professionele transmissie: DJI-transmissie

Dji Rs 3 Pro Dji-Transmissie

DJI Transmission komt voort uit de gevestigde DJI-technologie voor videotransmissie via de lucht en levert een geïntegreerde oplossing die een video-ontvanger, monitor, controller en recorder combineert. DJI Transmission maakt gebruik van O3 Pro-videotransmissietechnologie, die een ongelooflijke 6 km/20.000 ft . biedt [4] transmissieafstand op de grond. Het ondersteunt ook transmissie met 1080p/60fps met een maximale bitsnelheid van 50 Mbps, evenals live audiomonitoring op 16-bits 48 kHz, waardoor bemanningen op grote sets een uitstekende visuele en audiobewakingservaring op afstand krijgen.

DJI Transmission ondersteunt ook automatisch frequentieverspringen tussen 2,4 GHz, 5,8 GHz en DFS-banden, waardoor bemanningen een indrukwekkend stabiele en storingsvrije bewakingservaring op afstand krijgen.

RS 3 Pro kan worden gekoppeld aan de geheel nieuwe DJI-transmissie om een ​​op maat gemaakte opname-oplossing te bieden. De DJI-videozender kan rechtstreeks worden gevoed door RS 3 Pro en kan gemakkelijk op de bodem worden gemonteerd via de koude schoen zonder dat er een extra batterij nodig is, waardoor de last voor handheld-installatie wordt verminderd.

De DJI High-Bright Remote Monitor ondersteunt live feeds met audio en één zender met meerdere ontvangers. In de bedieningsmodus kunnen twee ontvangers tegelijkertijd worden gebruikt om samen de gimbal-, focus- en cameraparameters van de RS 3 Pro te bedienen voor een geïntegreerde ontvangst-, bewakings- en bedieningservaring.

*DJI-transmissie is beschikbaar vanaf september 2022

Reserveer nu

DJI Care Refresh voor RS 3 Pro

Dji Rs 3 Pro Dji Care

DJI Care Refresh, het uitgebreide beschermingsplan voor DJI-producten, is nu beschikbaar voor DJI RS 3 Pro. Accidentele schade wordt gedekt door de vervangende service, inclusief natuurlijke slijtage, aanrijdingen en waterschade. Tegen een kleine meerprijs kunt u bij een ongeval uw beschadigde product laten vervangen.
DJI Care Refresh (1-jarig abonnement) omvat maximaal 2 vervangingen in 1 jaar. DJI Care Refresh (2-jarig abonnement) omvat tot 3 vervangingen in 2 jaar en verlengt de oorspronkelijke garantie tot 2 jaar vanaf de aankoopdatum. Andere diensten van DJI Care Refresh zijn onder meer beloningen voor veilig gebruik, internationale garantieservice en gratis verzending.


DJI RS 3 Pro: maakt gecoördineerd fotograferen een makkie

DJI RS 3 Pro is een professionele camerastabilisator die is ontworpen voor middelgrote tot grote commerciële video-opnamen. Het beschikt over nieuwe geautomatiseerde asvergrendelingen en verlengde asarmen van koolstofvezel voor een verbeterd laadvermogen en een efficiëntere controle. Het ondersteunt ook LiDAR-focussering en O3 Pro-videotransmissietechnologieën om geïntegreerde ontvangst, bewaking en controle te bieden en gecoördineerde opnamen te vergemakkelijken.

Als je alleen op zoek bent naar enkele van de meest essentiële opnamefuncties, is DJI RS 3 Pro meer dan genoeg. Als je focus- en videotransmissiefuncties nodig hebt, wordt de DJI RS 3 Pro Combo aanbevolen. Als je het budget en de meer professionele vereisten hebt, en je hoopt toegang te krijgen tot het volledige potentieel van dit product en zijn ecosysteem, dan zijn de DJI RS 3 Pro Combo plus de DJI LiDAR Range Finder (RS) en DJI Transmission de ideale keuze .

Opmerkingen:

1. Controleer de cameracompatibiliteitslijst voor gedetailleerde informatie over ondersteunde cameramodellen.

2. Getest in een omgeving zonder sterk licht. In normale opnameomgevingen is de detectieafstand van menselijke onderwerpen 7 meter.

3. Alleen toepasbaar in heldere omgevingen met onderwerpen met herkenbare kenmerken en/of oppervlaktetexturen.

4. Gemeten in Control-modus met FCC-conformiteit in een standaard, storingsvrije omgeving.

Wat vind jij hiervan?

Laat een reactie achter

Online drone kopen? Vergelijk drone prijzen online!
Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken