Ryze Tech Tello Review: Beste drone voor beginners

De Ryze Tech Tello, een van de meest verwachte drones van 2018, is het resultaat van een samenwerking tussen het gerenommeerde en beroemde dronebedrijf DJI, de BMW in de dronewereld en de veelbelovende tech startup Ryze Technology. Dit alles heeft geresulteerd in een perfecte combinatie van krachtige functies, geweldig design en een ongelooflijke prijs.

Compact ontwerp

Een van de meest verbazingwekkende kenmerken van de Ryze Tech Tello is het compacte ontwerp en het lichte gewicht. Deze kleine drone past in de palm van je hand, meet slechts 3,86 x 3,64 x 1,61 inch (9,80 x 9,25 x 4,10 cm) en weegt inclusief batterij en propellers slechts 80 gram!

Om zijn lichtgewicht en kleine frame nog meer te verbeteren, gebruikt de Ryze Tech Tello quadcopter geen landingsgestel, maar heeft hij een langere onderkant op zijn armen. Zo wordt de veiligheid van de quad bij het landen gegarandeerd en tegelijkertijd het gewicht en de afmetingen verminderd.

De Ryze Tech Tello, Een Van De Meest Verwachte Drones Van 2018, Is Het Resultaat Van Een Samenwerking Tussen Het Gerenommeerde En Beroemde Dronebedrijf Dji, De Bmw In De Dronewereld En De Veelbelovende Tech Startup Ryze Technology. Dit Alles Heeft Geresulteerd In Een Perfecte Combinatie Van Krachtige Functies, Geweldig Design En Een Ongelooflijke Prijs.

Camera

Ondanks het verbazingwekkend lage prijskaartje, slaagden de fabrikanten van de (DJI) Ryze Tech Tello er toch in om een ​​hoogwaardige beeldprocessor en geweldige camerafuncties op te nemen.

De ingebouwde camera heeft 5 megapixels (2592×1936) en een gezichtsveld van 82,6º. Het legt HD 720p-video vast met 30 frames per seconde en het beschikt over elektronische beeldstabilisatie (EIS) die onscherpte minimaliseert en het beeld compenseert bij het filmen of fotograferen onder lichte turbulentie.

Om u te helpen de perfecte foto te maken, beschikt Tello’s 5MP-camera over EZ Shots met de cameramodi Circle, 360 en Up & Away. Bovendien kan de quadcopter ook live video via wifi rechtstreeks naar het smartphonescherm van de gebruiker verzenden en is hij compatibel met VR-headsets. Enkele geweldige en krachtige functies voor zo’n goedkope drone, vind je niet?

Functies

Het belangrijkste onderdeel van onze Ryze Tech Tello-recensie.

Een van de geweldige dingen van de Ryze Tech Tello-drone is de verbazingwekkende hoeveelheid krachtige en handige functies die hij te bieden heeft. Dit werd natuurlijk alleen mogelijk gemaakt door de krachtige Intel processor. De lijst bestaat uit de volgende kenmerken:

  • Automatisch opstijgen en landen: de DJI Ryze Tello RC drone kan gemakkelijk opstijgen of landen met een enkele knop.
  • Vision positioneringssysteem: dit systeem kan nauwkeurig zweven vergemakkelijken.
  • Gooi en ga: gewoon gooien in de lucht en het zal vliegen.
  • 8D flips: gemakkelijk om coole luchtstunts uit te voeren door op het smartphonescherm te schuiven.
  • Bounce-modus: je kunt genieten van de interessante interactie met het op en neer vliegen van de drone.
  • Lage batterij bescherming: het zal u een waarschuwingsherinnering geven wanneer de batterij bijna leeg is.
  • Failveilige bescherming: de drone zal automatisch landen, zelfs als de verbinding wordt verbroken.
  • Barometer: de ingebouwde barometer meet automatisch de vlieghoogte op basis van de omringende luchtdruk.

Een ander geweldig kenmerk van de Ryze Tech Tello-drone is de educatieve waarde en geschiktheid voor kinderen. Kinderen, en ook volwassenen, kunnen de drone programmeren met Scratch, een door MIT ontwikkeld blokgebaseerd codeersysteem dat ideaal is voor kinderen en volwassenen. Het maakt programmeerbare vluchtpatronen, flips en nog veel meer mogelijk. Gevorderde piloten kunnen Tello ook programmeren door middel van meer geavanceerde SDK-softwareontwikkeling, evenals het maken van op maat gemaakte Tello-accessoires zoals doe-het-zelf-luchtframes.

De Ryze Tech Tello, Een Van De Meest Verwachte Drones Van 2018, Is Het Resultaat Van Een Samenwerking Tussen Het Gerenommeerde En Beroemde Dronebedrijf Dji, De Bmw In De Dronewereld En De Veelbelovende Tech Startup Ryze Technology. Dit Alles Heeft Geresulteerd In Een Perfecte Combinatie Van Krachtige Functies, Geweldig Design En Een Ongelooflijke Prijs.

Scratch programmeeromgeving

Uithoudingsvermogen

Een ander belangrijk aspect van onze Ryze Tech Tello-recensie. Niemand wil even vliegen en dan tot de ontdekking komen dat de batterij bijna leeg is.

De Ryze Tech Tello-drone presenteert enkele verbazingwekkende specificaties. Aangedreven door een 3.8V 1100mAh batterij, heeft deze quadcopter een maximale vliegtijd van 13 minuten. Het maximale regelbereik is ook indrukwekkend, het kan tot 100 meter ver vliegen met een maximale snelheid van 8 m/s. Dit zijn bovengemiddelde specificaties als je deze drone vergelijkt met vergelijkbare exemplaren uit dezelfde prijsklasse.

Ryze Tech Tello Recensie

Conclusie

Conclusie van onze Ryze Tech Tello review: deze drone is een gamechanger. Het is de nummer één quadcopter rond het prijskaartje van $ 100. Het heeft veel geweldige functies, een goede vliegtijd voor zijn batterij en een geweldige camera. Maar houd er rekening mee dat deze drone voornamelijk een indoor flyer is, vlieg hem alleen buiten als er niet veel wind is. Door het kleine formaat en het lichte gewicht is de drone moeilijk te besturen onder winderige omstandigheden. Ik zou zeggen, gebruik het alleen buiten als het niet harder waait dan 1-2 op de schaal van Beaufort.

Al met al is het een geweldige kleine drone voor een geweldige prijs! We hebben het onderdeel van onze lijst gemaakt: Drones te koop op Amazon – Wat te kopen in 2022

Wat vind jij hiervan?

Laat een reactie achter

Online drone kopen? Vergelijk drone prijzen online!
Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken