Ruko U11 Battery Review: beste intelligente batterij voor drone

Bent u op zoek naar een paar reserve Ruko U11 batterijen voor uw drone. Dan ben je hier aan het juiste adres want in dit review artikel ga ik je door alle details leiden die je moet weten over de Ruko U11 batterij.

De Ruko U11 is een van de beste grote drones voor beginners en recreatieve piloten op afstand. Het is een goede concurrent van die populaire drones zoals Holy Stone HS720E en Potensic D68. Als u echter veel langer met uw Ruko U11-drone wilt vliegen. Je hebt een paar reserve Ruko 11-batterijen nodig om de totale vliegtijd van de drone te verlengen.

Veel recreatieve en professionele piloten op afstand brengen minstens 4 tot 6 batterijen mee (vooral commerciële dronepiloten die meestal minstens 6 tot 8 batterijen hebben om ervoor te zorgen dat ze alle vliegtijd hebben die nodig is om hun werk te doen). Dus in dit review-artikel zal ik het hebben over de specificaties van de Ruko U11 drone-batterij, ontwerp- en bouwkwaliteit en prestaties. Laten we zonder verder oponthoud eens kijken wat deze batterij te bieden heeft voor uw Ruko U11-drone.

Ruko U11 Batterij: Specificaties

Hieronder vindt u specificaties voor de Ruko U11-batterij:

Ruko U11 Drone Batterij Review

Specificaties:

  • Merk: Ruko
  • Drone: Ruko U11
  • Batterijcapaciteit: 1500mAh
  • Spanning: 7.4V
  • Vliegtijd: 20 minuten
  • Gewicht: 82 gram
  • Oplaadtijd: 3,5 uur

Ruko U11-batterij: ontwerp- en bouwkwaliteit

In dit deel van onze diepgaande Ruko U11-batterijbeoordeling zullen we het hebben over ontwerp- en bouwkwaliteit. Mijn eerste indruk met deze batterij was hoe licht en compact hij is. Met een gewicht van slechts 82 gram en verpakt met 20 minuten vliegtijd, is het een derde van het totale gewicht van de Potensic D68-dronebatterij en de Holy Stone HS720 / HS720E-dronebatterij.

Ruko U11 Drone Batterij

De Ruko U11-batterij is uitgerust met een intelligent batterijbeheersysteem dat het vermogensniveau bewaakt en zorgt voor een soepele vliegervaring voor de drone. Om het resterende sap van de drone te controleren, drukt u eenvoudig op de aan / uit-knop op de batterij. Eén groen licht betekent dat er 25% of minder sap overblijft. Twee groene lampjes betekent dat er nog tussen de 26% en 50% resteert. Drie groene lampjes betekent dat er nog 51% tot 75% over is. Tot slot betekent vier groene lampjes dat er nog ongeveer 76% tot 100% sap over is.

Om de Ruko U11-batterij op de drone te vervangen, drukt u eenvoudig op de vergrendelgrepen aan beide zijden. Houd de batterij vast en verwijder deze. Om de drone in te schakelen, houdt u de aan/uit-knop op de batterij ingedrukt. Zodra de batterij wordt geactiveerd, wordt de Ruko U11-drone ingeschakeld. Over het algemeen is het ontwerp en de bouwkwaliteit van de Ruko U11-batterij eenvoudig, elegant en lichtgewicht.

Ruko U11 Batterij: Prestaties

Als het op prestaties aankomt, is het belangrijkste onderdeel van de Ruko U11 batterijbeoordeling om te weten hoe goed een drone-batterij werkt. Deze batterij biedt tot 20 minuten vliegtijd, wat eigenlijk best goed is voor dit prijskaartje. Als u echter voor langere tijd met uw Ruko U11-drone wilt vliegen, raad ik aan om minimaal 3 of 4 reserve Ruko U11-batterijen aan te schaffen.

Ruko U11 Batterij

Het duurt ongeveer 3,5 uur om een ​​lege Ruko U11-batterij op te laden. In vergelijking met andere drone-batterijen is het ongeveer de snelste die nodig is om een ​​Ruko U11-batterij op te laden. Deze batterij levert 7,4 V die krachtig genoeg is om de drone te helpen optimale prestaties te genereren voor de beste vliegervaring waar beginners en recreatieve piloten op afstand echt van zullen genieten. Achter de schermen doet het Ruko U11 intelligente batterijbeheersysteem alle monitoring om ervoor te zorgen dat de stroom van stroom optimaal is om de totale vliegtijd te verlengen en de prestaties van de drone te maximaliseren.

Ruko U11 Batterij Review: Conclusie

Voordat ik onze diepgaande Ruko U11 drone-batterijbeoordeling afrond. Dit is absoluut een van de beste slimme drone-batterijen voor je Ruko U11-drone. Elke enkele lading biedt tot 20 minuten vliegtijd. Met 3 batterijen breng je de totale vliegtijd van je drone op 60 minuten. Bovendien zijn deze Ruko U11-batterijen lichtgewicht, betaalbaar en bieden ze voldoende vermogen voor ongeveer 200 tot 250 vliegcycli.

Ruko U11 Batterij Review

Ik hoop dat je onze uitgebreide Ruko U11-batterijbeoordeling nuttig en informatief vindt. Als je vragen hebt over deze drone-batterij, laat het ons dan weten in het commentaargedeelte hieronder. Blijf op de hoogte van onlinedronekopen.nl voor meer drone-recensies, nieuws, handleidingen, tips en deals. Als je nieuwe en opkomende drones wilt ontdekken, bezoek dan zeker onze drones-pagina voor meer informatie. Veel plezier met vliegen en vlieg slim!

Wat vind jij hiervan?

Laat een reactie achter

Online drone kopen? Vergelijk drone prijzen online!
Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken