Dronereview: Holy Stone HS510

Ben je op zoek naar een betaalbare camera-drone zoals Holy Stone HS510 die overal ter wereld met je mee kan? Zoek dan niet verder want dit is een van de beste opvouwbare camera drones voor beginners. Het is volledig opvouwbaar en heeft een echte 4K UHD-camera die de meeste slimme camera-drones zoalsDJI Mavic Mini schamen.
Als je van plan bent een nieuwe drone op te halen die je leert vliegen en luchtfoto’s maakt, is de Holy Stone HS510 perfect in staat om dit soort dingen te doen. Dat gezegd hebbende, het is om een aantal redenen een van de beste opvouwbare camera-drones dankzij de lange vliegtijd en uitstekende prestaties.
Ik heb een diepgaande Holy Stone HS510-recensie gemaakt om je te helpen bij elk aspect dat je moet weten over deze drone. In dit review-artikel zullen we het hebben over de bouw- en ontwerpkwaliteit, vliegprestaties, bestuurbaarheid en functies van deze camera-drone.
Aan het einde van de Holy Stone HS510-beoordeling kunt u de definitieve beslissing nemen of u deze drone wilt kopen of niet. Dat gezegd hebbende, is de Holy Stone HS510-drone de juiste keuze voor jou? Blijf bij ons om meer te weten te komen over deze camera-drone.

Holy Stone HS510 Drone: Inhoud van de verpakking

Voordat we het hebben over Holy Stone HS510-drone ontwerp- en bouwkwaliteit, moet u weten wat u in het pakket kunt verwachten. Vaak kopen kopers iets en krijgen ze er spijt van omdat ze niet wisten wat ze in het pakket konden verwachten. Terwijl de Holy Stone HS510-drone zelf een compleet pakket is en je meteen uit de doos laat vliegen. Ik raad ten zeerste aan om een te kopen 32 GB microSD-kaart om bij deze drone te passen voor het opslaan van de beelden.

Heilige Steen Hs510 Drone Review

In het pakket zou u deze volgende items moeten verwachten:

  • 1 x Heilige Steen HS510 Drone
  • 1 x afstandsbediening
  • 2 x lithiumbatterijen
  • 1 x draagtas
  • 1 x USB-C-oplaadkabel
  • 4 x reserve propellers
  • 1 x schroevendraaier
  • 1 x oplaadhub
  • 1 x Gebruikershandleiding

Holy Stone HS510 Drone: ontwerp- en bouwkwaliteit

Op het eerste gezicht wordt de Holy Stone HS510 drone geleverd in een gitwitte coating die hem een professionele uitstraling van premium kwaliteit geeft. De meeste high-end gadgets die je in het algemeen ziet, zijn meestal voorzien van een gitwitte coating, zoals: Phantom 4 Pro en DJI Mavic Mini bijvoorbeeld.
De witte coating maakt deze drone echter wat moeilijker te herkennen in de helderblauwe luchten. De inklapbare motorarmen kunnen eenvoudig worden ingeklapt tot het formaat van een smartphone. Wanneer de drone is uitgevouwen, strekt de totale lichaamsafmetingen zich naar buiten uit tot 9,44 x 9,25 x 2,16 inch of ongeveer twee keer groter dan een volwassen hand.

Heilige Steen Hs510 Drone

Een van de grootste ontwerpupgrades die de Holy Stone HS510 heeft ten opzichte van de meeste cameradrones en speelgoeddrones zijn de borstelloze motoren. Dit type motor gaat niet zo vaak kapot en levert een veel hogere omwenteling per minuut (RPM) in vergelijking met een genoemde drone zoals Sanrock U52 bijvoorbeeld.
De camera bevindt zich aan de voorzijde en levert tot 4K UHD resolutie kwaliteit. Maar dat is alleen voor foto’s, omdat de video’s daadwerkelijk opnemen tot 1080P HD-resolutie. De batterij bevindt zich aan de achterkant en biedt tot 16 minuten vliegtijd.
Het materiaal dat wordt gebruikt om de Holy Stone HS510-drone is gemaakt van duurzaam ABS-kunststof, dat een uitzonderlijke beschermingslaag biedt tegen ruwe stoten en crashes. Over het algemeen krijgen de ontwerp- en bouwkwaliteit een dikke duim omhoog van mij.

Holy Stone HS510 Drone: vliegprestaties

Een van de grootste factoren als het gaat om winkelen voor de perfecte opvouwbare camera-drone, zijn de vliegprestaties. De Holy Stone HS510 weegt ongeveer 0,54 Lbs. Dat is onder de registratielimiet van de Federal Aviation Administration. Deze drone hoeft dus helemaal niet geregistreerd te zijn om legaal te mogen vliegen.
Dankzij borstelloze motoren kan deze camera-drone tot een maximale vliegsnelheid van 20 mijl per uur vliegen. Hij kan met gemak lichte tot matige wind aan. Zelfs binnenshuis waar voldoende vliegruimte is zoals voorzien.

Holy Stone Hs510 Camera Drone Review
Zoals ik eerder al zei over de batterij en hoeveel vliegminuten het biedt, dat is 16 minuten. De meeste camera-drones in deze prijsklasse zoals: Potentiaal D68 en Heilige Steen HS720E batterijen hebben die iets langer meegaan, tussen de 22 en 25 minuten.
Maar dat komt doordat de Holy Stone HS510 is uitgerust met een 4K UHD camera die veel stroom trekt. Hoewel het een klein nadeel is, heeft deze camera-drone een van de grootste vliegtransmissies. Je kunt deze drone zelfs zonder problemen tot op 2000 voet afstand besturen. Met de FPV-modus kun je het tot 1.000 voet besturen.

Holy Stone HS510 Drone: afstandsbediening

Weten hoe gemakkelijk het is om met een drone te vliegen, is een veel voorkomende vraag. Slimme camera-drones zoals Holy Stone HS510 zijn uitgerust met GPS-modules die nauwkeurige locatiegegevens verkrijgen. Met behulp van deze gegevens helpt het de drone tijdens de vlucht in evenwicht en stabiel te houden.
Dit elimineert de noodzaak om de stabiliteit van de drone handmatig te regelen. Beginners die nog nooit met een quadcopter hebben gevlogen, zullen er absoluut dol op zijn om een Holy Stone HS510-drone vanwege hoe gemakkelijk het is om met deze vogel te vliegen.

Holy Stone Hs510 Afstandsbediening
Standaard staat deze opvouwbare camera-drone op de laagste snelheidsinstelling. Hierdoor kunnen nieuwe piloten op afstand de basis van vliegen leren en luchtfoto’s maken en de bedieningselementen aanpassen. Als je eenmaal vertrouwd bent met de basis, kun je de snelheidsinstellingen aanpassen om de echte en volledige prestaties te ervaren.
Flying the Holy Stone HS510 voelt responsief aan. Tijdens onze vluchttest zweeft deze camera-drone met absolute gratie en bries als een mus. De integratie van GPS-modules en borstelloze motoren zijn absoluut de twee grootste factoren die deze drone een van de beste bestuurbaarheid en betrouwbaarheid bieden.

Holy Stone HS510 Drone: camerakwaliteit

In het volgende deel van onze diepgaande Holy Stone HS510 drone review gaan we het hebben over de camerakwaliteit van deze quadcopter. Als je op zoek bent naar een budgetvriendelijke cameradrone met goede cameraspecificaties om mee te beginnen. De Holy Stone HS510-drone is uitgerust met een ingebouwde 4K UHD-camera, waardoor het een van de eerste 4K UHD-cameradrones is voor een instapprijs in vergelijking met deze DJI-drones zoals Mini 2.

Holy Stone Hs510 Cameradrone

Met de Holy Stone HS510-drone kun je 4K UHD 8MP-foto’s maken met een geweldig detailniveau en levendige kwaliteit. Maar als het gaat om het opnemen van video’s, kan het dit doen in 4K UHD-resolutiekwaliteit tot 16 frames per seconde. Bovendien heeft deze drone geen ingebouwde gimbal-stabilisator omdat de camera op het frame van de hoofdbehuizing is bevestigd. Dat betekent dat wanneer de drone kantelt, de camera ook kantelt.

Ondanks deze kleine nadelen, heeft de Holy Stone HS510-drone zeker een hele goede camerakwaliteit, inclusief verlichting en kleurkwaliteit waardoor de beelden opvallen. Als je op zoek bent naar een drone om te oefenen met vliegen en om de basis van luchtfotografie onder de knie te krijgen, dan is de Holy Stone HS510 een goede keuze om mee te beginnen. Toch kun je alle ins en outs over de drone leren voordat je doorgaat naar de slimme camera-drones.

Holy Stone HS510 Drone: Kenmerken

Geloof het of niet, de Holy Stone HS510-drone zit boordevol functies. Op het eerste gezicht lijkt deze camera-drone klein en heeft hij niet veel functies. Maar je kunt de integratie van de GPS-module bedanken, die de belangrijkste factor is voor de introductie van intelligente vliegmodi en een aantal geavanceerde veiligheidsfuncties.
Deze camera-drone kan Follow Me-modus, Orbit-modus uitvoeren en zelfs een aangepast vliegpad vliegen. Deze intelligente vliegmodi zijn een geweldige manier om creatief te worden en te ontdekken waartoe deze camera-drone echt in staat is.

Holy Stone Hs510 Drone-Functies

Hoewel het geen sensoren heeft voor het vermijden van obstakels die high-end camera-drones leuk vinden Mavic Air 2 en Phantom 4 Pro doet, moet je een beetje extra letten op de richting waarin Holy Stone HS510 vliegt. Verder heeft het een ingebouwd detectiesysteem genaamd Optical Flow dat de luchtdruk meet en zich dienovereenkomstig aanpast op basis van de omgeving.
Mocht je deze camera-drone ooit uit het oog verliezen, druk dan gewoon op smart return to home. Het zal de drone vertellen om enkele meters omhoog te vliegen en in een rechte lijn naar het thuispunt te gaan. De afstandsbediening en drone hebben een ingebouwd alarm voor buiten bereik en batterij bijna leeg dat u op de hoogte stelt en vraagt om actie.

Holy Stone HS510 Review: Conclusie

Voordat ik onze diepgaande Holy Stone HS510-review afrond, is dit een van de beste opvouwbare camera-drones die een echte 4K UHD-resolutiekwaliteit voor foto’s levert. Het maakt gebruik van Elektronische beeldstabilisatie (EIS) die een uitzonderlijke beeldkwaliteit biedt. Het is echter een beetje teleurstellend dat de drone geen 4K UHD-resolutiebeelden kan opnemen.

Holy Stone Hs510 Recensie

Als het feit dat deze drone 1080P HD-videoresolutie kan opnemen je helemaal niet stoort (ik bedoel, het is standaard net als andere drones – DJI Spark doet bijvoorbeeld hetzelfde) dan de Holy Stone HS510-drone is een goede keuze.
Verschillende klanten die deze cameradrone in handen hebben gekregen, hebben een positieve beoordeling gegeven op basis van hun ervaring en hoe gemakkelijk het is om met de quadcopter te vliegen. Als je nieuw bent met drones en je wilt een goede quadcopter om mee aan de slag te gaan, raad ik de Holy Stone HS510-drone

Wat vind jij hiervan?

Laat een reactie achter

Online drone kopen? Vergelijk drone prijzen online!
Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken