DJI Mini 3 Pro getoond in video en foto’s. Bijna klaar voor release?

Onlangs verscheen de DJI Mini 3 Pro in een nieuwe video en verschillende foto’s online. Het biedt waarschijnlijk substantiële upgrades ten opzichte van de niet-Pro-variant, waaronder een grotere batterij en een sensor voor het vermijden van obstakels.

Drone maker DJI heeft de naam veranderd van wat we zouden verwachten, namelijk DJI Mini 3, naar DJI Mini Pro. Als je deze DJI mini-drone van dichterbij bekijkt, begrijp je waarom.

De naam DJI Mini Pro wordt prominent weergegeven op de linker voorarm van de drone.

DJI Mini 3 Pro heeft een 3-assige gimbal

Een van de belangrijkste veranderingen is dat de DJI Mini 3 Pro is voorzien van een 3-assige mechanische gimbal voor jittervrije en vloeiende videobeelden. Een grote verbetering in vergelijking met de vorige twee versies die niet zo’n gimbal hadden.

De camera op de DJI Mini 3 Pro heeft een maximaal diafragma van f/1.7 voor betere prestaties bij weinig licht bij het maken van foto’s of het maken van luchtvideo’s.

De camera en gimbal zijn aan de linker- en rechterkant zeer goed beschermd door verlengingen van de drone-body.

Er is een uitsparing boven de camera die aangeeft dat de camera op de DJI Mini 3 mogelijk ook omhoog kan kijken. Dit zorgt voor wat creatieve foto’s en videohoeken maar maakt de drone ook geschikt voor inspectiewerk.

We verwachten dat zowel de foto- als video-opnamemogelijkheden van de DJI Mini 3 Pro aanzienlijk beter zullen zijn dan het uitgaande model.

Onlangs Verscheen De Dji Mini 3 Pro In Een Nieuwe Video En Verschillende Foto'S Online. Het Biedt Waarschijnlijk Substantiële Upgrades Ten Opzichte Van De Niet-Pro-Variant, Waaronder Een Grotere Batterij En Een Sensor Voor Het Vermijden Van Obstakels.

DJI Mini 3 Pro getoond in video en foto’s. Bijna klaar voor release?

Obstakelvermijdingssensoren op de DJI Mini 3 Pro

De DJI Mini 3 Pro heeft twee naar voren gerichte sensoren voor het vermijden van obstakels om de dronepiloot te helpen uit de problemen te blijven. Dit is een primeur voor de DJI Mini-serie drones. Er zijn twee extra sensoren aan de onderkant om te helpen bij het nauwkeurig landen van de drone.

DJI Mini 3 Pro weegt minder dan 250 gram

Er is ook het gewicht van deze gelekte drone. Net als al zijn ‘Mini’-voorgangers weegt deze Mini 3 slechts 249 g, waarmee hij onder de limiet van 250 g ligt die veel wetgevende instanties over de hele wereld hebben ingesteld als het startgewicht waarmee u uw drone moet registreren bij de lokale vlucht autoriteiten.

Over het algemeen is het echt indrukwekkend dat DJI in staat was om sensoren voor het vermijden van obstakels en een 3-assige gimbal toe te voegen aan zo’n kleine drone EN het gewicht onder de 250 gram te houden. Ik vraag me af waar de gewichtsbesparing vandaan komt.

De batterij is het zwaarste onderdeel van de drone. Als dat is waar de gewichtsbesparing vandaan komt, dan wordt hopelijk de vliegtijd niet te veel negatief beïnvloed. Ik denk dat we er snel achter zullen komen.

Onlangs Verscheen De Dji Mini 3 Pro In Een Nieuwe Video En Verschillende Foto'S Online. Het Biedt Waarschijnlijk Substantiële Upgrades Ten Opzichte Van De Niet-Pro-Variant, Waaronder Een Grotere Batterij En Een Sensor Voor Het Vermijden Van Obstakels.

Binnenkort release van DJI Mini 3 Pro?

De drone is dat deze foto’s en video volgens DealsDrone op 4 maart zijn geactiveerd, wat erop lijkt te wijzen dat een lancering niet ver meer weg kan zijn.

Over de prijzen gesproken, het blijft een raadsel of DJI een duur prijskaartje op zich zal nemen of zich aan de instapprijs zal houden.

We hebben nog niets van DJI vernomen maar het zou me niet verbazen als we deze maand de DJI Mini 3 Pro nog op de markt zien komen. Duimen!

Ben je enthousiast over de nog te verschijnen DJI Mini 3 Pro? Denk je dat DJI met deze iteratie het maximale heeft bereikt in de sub-250 gram? Welke functies zijn volgens jou het belangrijkst voor de DJI Mini 3 Pro? Zou u sensoren voor het vermijden van obstakels opofferen boven foto- en videokwaliteit? Ik weet dat ik dat zou doen. Laat ons weten wat je gedachten zijn in de reacties hieronder.

Bekijk in de tussentijd, om je bezig te houden, onze bestaande DJI-drone-recensies.

Wat vind jij hiervan?

Laat een reactie achter

Online drone kopen? Vergelijk drone prijzen online!
Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken